Skal du holde vinterferie i Danmark? Vi tilbyder masser af sjove og børnevenlige aktiviteter klar til dig og din familie.

Vinterferien nærmer sig, og det er tid til at overveje, hvad man skal tage sig til i løbet af den hyggelige ferie. Heldigvis er der masser af spændende og sjove aktiviteter for hele familien i og omkring Vejle. Hvis du og din familie planlægger at tilbringe vinterferien i Danmark, så er Vejle Center Hotel det perfekte sted at opholde sig. Vi har masser af børnevenlige og sjove aktiviteter planlagt for uge 7, og vi garanterer, at vores gæster vil føle sig som en del af familien, når de træder indenfor på vores hotel.

På Vejle Center Hotel går vi op i at skabe en hyggelig og hjemlig stemning for vores gæster. Når I træder indenfor på hotellet, vil I mærke den gode atmosfære og føle jer velkomne. Vi er særligt glade for at få børnene til at føle sig hjemme, og derfor er de mere end velkomne til at hoppe i sengene på vores store og børnevenlige værelser. Desuden byder vores restaurant altid på veltilberedt mad og drikke, som I kan nyde med udsigt til den smukke Vejle Ådal.

Vi har masser af sjove og børnevenlige aktiviteter planlagt i og omkring Vejle i uge 7. I Økolariet kan I opleve spændende udstillinger om miljøet og klimaet, og der er gratis adgang for alle. LEGO House vil være en oplevelse for både små og store LEGO-entusiaster, og I kan også prøve MTB på Himmelpind Bike Park.

Lige ved siden af hotellet finder I DGI Huset Vejle, hvor der er hundredvis af sjove aktiviteter for hele familien. Desuden er Givskud Zoo åbent i vinterferien, og Kongernes Jelling-museet byder på spændende eventyr og historiefortælling – og det bedste af det hele er, at entréen er gratis! Uanset hvad I er til, så er der noget for enhver smag i Vejle og omegn.

På Vejle Center Hotel tilbyder vi også et fantastisk tilbud til børnefamilier – børn til og med 12 år bor gratis i vinterferien, og der kan bo to børn på værelset. Hvis der er flere børn på værelset, koster det kun 150 kr. pr. barn for en opredning. Vores hotel er derfor det perfekte sted for jer, der ønsker en hyggelig, sjov og billig vinterferie sammen med familien.

Share the Post:

Andre spændende indlæg