Hvem venter ud ved det panelhegn?

Hvis ens panelhegn begynder langt nede for enden af ens grund, så kan det være svært at se, hvem der er ved at gå gennem lågen til det. Hvis de dog er ved at forcere det, så vil man nok styrte ned for at jage dem væk.
Men man vil jo gerne vide, om man er ved at få besøg af en dørsælger, eller det er en god ven, som man ikke har set længe.
Selv hvis lågen til det hegn er tæt på ens hovedhus, så kan det være i en blind vinkel, eller man bare har svært ved at se vedkommende grundet synet eller det dårlige lys.
Dette er der heldigvis flere løsninger til, hvad man kan gøre, så man kan få bedre udsyn til eller bare direkte øje på, hvem der er ved lågen til ens panelhegn.
Hvis der nu er et træ eller en hæk i vejen, så kan man begynde at overveje, om det er noget, man skal have fjernet, så man kan se, hvem man får besøg af.
Men hvis det nu er sådan, at man gerne vil se, hvem der kommer, uden de kan se en, så de ved, man er hjemme, så må man gøre noget andet.

Hold øje med besøget ved det panelhegn

En god løsning er at sætte kameraer op eller bare et enkelt, så man ved ens egen hoveddør kan se, hvem der kommer.
Er man meget smart, så installerer man også et samtaleanlæg her, så man kan ringe på, mens man så derhjemme kan se, hvem det er.
Her kan man så lade være med at svare, eller man kan fortælle, at man ikke ønsker besøg af vedkommende, når de har sagt, hvorfor de kigger forbi.
Man skal så bare være sikker på, at lågen til hegnet ikke kan åbnes, for ellers er der en chance for, at vedkommende så alligevel vil gå op til huset.
Man kan så sætte en låsemekanisme på denne låge, så den ikke åbner, medmindre man selv giver adgang til, at folk kan åbne lågen op. Måske bliver det nødvendigt med en låge til et andet sted på dette hegn, men det må tiden vise, om det bliver nødvendigt.

Share the Post:

Andre spændende indlæg