Hjælp til balance mellem arbejde og fritid med Uskyldenshjerte

For mig har det altid været lidt af en udfordring med at skabe balance mellem arbejde og privatlivet – så derfor opsøgte jeg hjælp, da jeg ikke kunne finde ud af det alene. Jeg tror ikke jeg er den eneste der har svært ved lige denne balancegang, for ens arbejde er jo ligesom blevet et meget vigtigt behov for at få maden på bordet – og for ikke at miste sit arbejde, giver man, i hvert fald gjorde jeg det, nok lidt mere til arbejdet end det egentligt er nødvendigt. Jeg fik hypnose som hjælp i første omgang, og bagefter fik jeg nogle samtaler med en fra Uskyldenshjerte.dk. Jeg følte mig hele tiden i trygge hænder, og jeg lærte at sige fra overfor mine omgivelser så der kom mere tid til mig og mit privatliv.

Uskyldenshjerte.dk gav mig virkningsfuld hypnose

Da jeg første gang hørte om hypnose, var jeg ikke ligefrem den der råbte jubii, for jeg så at jeg agerede kylling foran mig, som man har set i fjernsynet. Jeg blev dog hurtig fortrolig med metoden, og den var faktisk meget behagelig. UskyldensHjerte og deres medarbejdere forklarede mig hvad det gik ud på, og de ord jeg fik lagt ind i min hjerne under hypnosen, var jeg selv med til at finde frem – og ud fra mine egne ønsker, om hvad det var jeg gerne ville ændre. Jeg blev guidet igennem det hele, og jeg er kommet meget nærmere min naturlige væren. Så jeg er glad for at have været hos uskyldenshjerte.dk

Share the Post:

Andre spændende indlæg