Fejr julen med stil på Munkebjerg Hotel 

Hvis du er på udkig efter en festlig og speciel måde at fejre julen på i år, skal du ikke lede længere end til Munkebjerg Hotel. Dette hotel ligger i det smukke Vejle-område i Danmark og er et absolut vinterland med hyggelige pejse, en fantastisk udsigt over den omkringliggende skov og lækker mad. I år tilbyder de en særlig julefrokostmenu, som kan fås både juleaften og juledag. Lad os tage et nærmere kig på, hvad der er på tilbud! 

Julefrokostmenu 

Den tre-retters menu starter med dit valg af enten en varm skaldyrsret eller en klassisk dansk sildesalat. Til hovedret kan du vælge mellem den traditionelle flæskesteg med knækbrød, fiskefilet indpakket i bacon serveret med kogte kartofler og krydderurtesauce eller ristet grøntsagstærte med chèvreost og sort peberpesto. Endelig kan du afslutte måltidet med et udvalg af desserter som f.eks. chokolademoussekage eller traditionelle æbleskiver. Hver ret leveres også med gratis vinparringer for at fuldende din kulinariske oplevelse. 

Faciliteter på stedet 

Ud over deres lækre madtilbud tilbyder Munkebjerg Hotel også masser af aktiviteter og underholdning for at holde dig beskæftiget under hele dit ophold. Gæsterne kan nyde at svømme i den indendørs pool eller slappe af i saunaen, inden de begiver sig ud i naturen for at gå nogle vinterlige ture rundt på hotellets område. Der er også et bredt udvalg af brætspil at spille, hvis du foretrækker noget indendørs. Hvis du blot ønsker at tage det roligt under dit besøg, er der behagelige siddeområder nær begge pejse, som er perfekte til at nyde nogle varme drikkevarer, mens du ser film på storskærms-tv’erne i nærheden.  

At fejre jul på Munkebjerg Hotel er sikker på at blive en uforglemmelig oplevelse for alle involverede! Med sin hyggelige atmosfære og fantastiske faciliteter kombineret med en eksklusiv treretters menu tilberedt af erfarne kokke, der kun bruger friske råvarer fra lokale leverandører – her kan du ikke gå galt i byen! Det eneste, der er tilbage at gøre nu, er at booke dit ophold og gøre dig klar til at skabe nogle magiske ferieminder!

Læs mere på julefrokost Munkebjerg.

Share the Post:

Andre spændende indlæg