Medicinsk cannabis

EU certificeret cannabis er lovligt at købe i Danmark, for det indeholder ikke det euforiserende THC stof – og for at blive godkendt til at sælge medicinsk cannabis må indholdet af THC ikke overstige de 0,2% – så alene når der står at det er CBD produkter der er EU godkendt, så kan man trygt stole på at kvaliteten og lovligheden er på plads. Mange af diverse hamp planter er gennem årene blevet forædlet så de netop kan anvendes som en slags medicin for nogle kendte sygdomme.
Man opdeler hamp i uppere og downere, det betyder at nogle er opkvikkende og andre er sløvende. Det jeg kender til de opkvikkende er at jeg altid får grineflip og energi, og tog lidt lysere på tingene end ellers.

Ud af topskuddene, fjerner man så THC, og findeler de store topskud, så man enten kan ryge det som en joint eller i en pibe, eller lave the af det – det er selvfølgelig ikke de store portioner man skal bruge, og da jeg ikke lige har en lille vægt der kan veje, hvor mange gram jeg plejer at anvende til en kop the, ja, så kan jeg kun sige, at det ikke er ret meget, før man får virkningen.
Ligesom mange andre grøntsager, så er der også økologiske cannabis planter, som er dyrket uden at der er brugt sprøjte gift eller kemikalier.
Nogle cannabis produkter er det man kalder med full spektrum, hvilket vil sige at man bevarer så mange af plantens gavnlige ingredienser der findes i planten, og som også kan kaldes hel plante. Medicinsk cannabis er netop udvundet af en hel plante, for at beholde flest mulige af de gode egenskaber der findes i cannabis planterne. Flere og flere tager denne medicinske cannabis, da de har gode erfaringer med det ud fra de skavanker de lider af – om det er smerter der kan lindres eller om det er opkvikkere til dem der falder i søvn hele tiden, eller til dem der ikke kan falde i søvn.

Share the Post:

Andre spændende indlæg