Hvad kan din damefrisør gøre for dig i dag?

Der er altid en grund til, at man tager til ens Frisør, og vi kalder det med vilje “ens” frisør, for det er ikke så tit, at man bare lige tager ind hos en anden frisør end den, som man er vant til, for man sørger oftest for at være sikker på, at man altid kan komme til hos den frisør, som man kender bedste, da man mest stoler på vedkommende til at tage sig af ens hår.
Den slags tjanser kommer sjældent bag på en, så man ved på forhånd, hvornår man får brug for ens frisør, hvorfor man sørger for at booke tid, hvis der skal laves noget vigtigt, eller man skal have sat håret til en speciel anledning.
Måske møder man bare op og håber, at der er tid, og måske får man så at vide, at man kan komme til lidt senere, hvorfor man kan slentre rundt i byen lidt endnu eller tage hjem, indtil der er ledigt.
Men man kommer der sjældent tilfældigt bare for at hilse, selvom man måske er blevet venner med ens frisør.

Damefrisøren er der også for dig i dag

Dog kan det da sagtens tænkes, at man lige er i området, og man kan se, at frisøren er på arbejde, så man da lige kan slå hovedet ind for at hilse, så længe man ikke forstyrrer vedkommende i noget arbejde.
Det er pudsigt, at man vælger ens frisør med omhu, for det er jo noget arbejde med et område af ens krop, som der kommer igen, og hvis det går galt, så kan man som regel lave en løsning til det.
Men det sætter sig åbenbart så traumatisk for både mænd og kvinder, at man vil undgå sådan en frisør fremover, hvis arbejdet ikke er gjort ordentligt, så man ved, hvem man skal holde sig fra.
Håret kan blive klippet, som man plejer at få det gjort med de sædvanlige mellemrum, eller måske ønsker man lige at få det farvet.
Andre gange skal man have lavet en særlig frisure til en bestemt anledning, hvor man nogle gange kan have, at håret skal vaskes først.

Share the Post:

Andre spændende indlæg