Er der noget mere skønt end pandekager?

Der er en god grund til, at man støder på pandekager flere steder i populærkulturen.
Desuden kan man se opskrifter på pandekager her og mange andre steder, hvor folk vil tage det så seriøst og alvorligt, at de mener, den ene opskrift kan være decideret forkert en måde at lave pandekager på, mens den næste kan have for mange fejl og mangler.
Andre vil så mene, at det er deres mormors opskrift, der er den bedste, og det skal faktisk helst være deres mormor, der laver den på sin måde med køkkenredskaber og udvalgte ingredienser, før de smager helt perfekt.
Sådan er det jo med meget mad, at det også handler om, at man får de andre sanser på spil såsom glæde, næsen og synet foruden at smage maden.
Og så er der mange kulturelle forskelle på, hvordan man kan lide at lave pandekagerne, og der er mindst lige så mange måder, som man kan spise dem på.

Kan du lide pandekager?

Der er skam også dem, som der ikke kan lide pandekager, og det handler ikke om måden, de er lavet på, men det er smagen og konsistensen, som man ikke bryder sig om, så det er lige meget, hvordan man selv eller andre varierer den opskrift, så kan man bare ikke få pandekagerne ned.
Heldigvis er pandekager nemme at lave, selvom den første pandekage tit ikke bliver så god, og man kan lave rigtig mange pandekager af få ingredienser, så hvis man ved, hvor mange man selv kan spise, eller hvor mange man får til dessert eller middag, så kan man lave nok – og man kan lave til rester flere dage efter.
Man kan lave variationer af pandekager til både aftensmad og dessert, og selv de pandekager, som man bruger til dessert, kan man også spise som aftensmad, hvis man er til den slags. Der er vist ikke mange retter, som man kan sige det om.

Hvornår skal det så være næste gang, at du laver nogle lækre pandekager, om det er til dig selv eller andre?

Share the Post:

Andre spændende indlæg